Herr
2024-03-21 10:50:00
Återkomsten närmar sig för Jacob Barrett Laursen

I somras anslöt Jacob Barrett Laursen från Standard Liège, sedan dess har dansken varit skadefrånvaro. Återkomsten till fotbollsplanen har varit lång för 29-åringen, men den närmar sig.

– Det skulle betyda otroligt mycket för mig att få återvända till fotbollsplanen, det är en skön känsla att snart vara tillbaka, säger Jacob Barrett Laursen.


Debuten i den gulsvarta tröjan kom efter i fjol efter sommaren, kort därefter tvingades 29-åringen till operation, en operation som hållit honom borta från fotbollsplanen.

– Resan tillbaka till fotbollsplanen har gått upp och ner. Det har varit en tuff resa tillbaka till fotbollsplanen både fysiskt och psykiskt, men nu är återkomsten nära.

Jacob Barrett Laursen fortsätter:

– Jag hade bara varit i klubben i tre veckor innan jag tvingades att opereras och det kändes väldigt tufft att inse att jag behövde opereras.


Om elva dagar spelas premiär i allsvenskan när Blekingeklubben Mjällby AIF gästar Bravida Arena och Hisingen. Den danska 29-åringen blickar framemot den allsvenska premiären, men i morgon spelar BK Häcken den sista träningsmatchen innan den allsvenska premiären mot danska Næstved Boldklub

– Personligen hoppas jag kunna återvända till fotbollsplanen i en bra form och för laget så siktar vi alltid på att vinna. Vi har många nya ansikten runt oss, ny tränare, nya spelare, men jag har höga förväntningar på laget i år, säger Jacob Barrett Laursen.


Fri entré mot Næstved Boldklub och arenan öppnar 11.30.


BK Häcken – Næstved Boldklub

Datum: Fredag 22 mars.

Matchstart: 12.00.

Plats: Bravida Arena.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved