Föreningen
2023-01-26 15:25:28
BK Häcken besökte Drottning Silvias barn– och ungdomssjukhus

Under onsdagen besökte BK Häckens dam– och herrspelare Drottnings Silvias barn– och ungdomssjukhus.


På plats från BK Häcken fanns Samuel Gustafson, Even Hovland, Anna Sandberg, Josefine Rybrink, Peter Abrahamsson, Aivi Luik och Marika Bergman Lundin som under eftermiddagen spenderade tid med barnen på lekterapin och i BUS–biblioteket.
– Det har varit en ära att få träffa alla fantastiska barn som bor och lever här. Det känns viktigt för oss så klart, dels för att ge barnen en minnesvärd upplevelse och hjälpa dem i deras kamp och i deras vardag. Sedan är det ett plus för oss som får träffa alla underbara barn som spenderar tid här, säger Samuel Gustafson


BK Häcken besöker Drottnings Silvias barn– och ungdomssjukhus årligen och detta var det första besöken sedan pandemin bröt ut.

– Att få besök hos oss här på barnsjukhuset är väldigt viktigt för oss och alla barnen som spenderar tid här. Besöken sprider hopp och glädje och barnen får en go stund tillsammans med spelarna sen hoppas jag även att spelarna får lite utbyte av besöken och känner att de gör en insats för de sjuka barnen här på sjukhuset. Vi är väldigt glada över att BK Häcken valt att komma hit idag och vi tror att alla vinner på detta ,säger Johan Forslund, Pedagog/Syskonstödjare på Drottnings Silvias barn– och ungdomssjukhus.


Se när spelarna besökte Drottnings Silvias barn– och ungdomssjukhus i spelaren ovan. 

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved