Herr
2023-11-08 15:38:43
BK Häcken jagar sin första seger i Europa League

I morgon väntar returmötet mot Molde FK i Europa League-gruppspelet hemma på Ullevi. BK Häcken har haft en tung start i gruppspelet med tre raka förluster och jagar sin första seger i Europa League. 

 

Morgondagens match blir den andra gruppspelsmatchen på Ullevi för BK Häcken och laget genomförde under onsdagen sin matchförberedande träning på arenan. En som är redo för mötet mot Molde FK är Tomas Totland som haft en lite längre sträcka till sin startplats i BK Häckens elva under säsongen.

– Det har så klart varit en tuff resa men som fotbollsspelare går man igenom sådana här perioder. Men nu det senaste har jag fått chansen och även lyckas göra mål och assist så jag är väldigt taggad inför i morgon, säger Tomas Totland. 

 

Efter att huvudtränare Per-Mathias Högmo visat förtroende för Tomas Totland har han också presterat och levererat ett mål och två assist i Allsvenskan samt två assist i Svenska Cupen.

 

Totland ser fram emot morgondagens match.

– Kul med ett norsk lag här på Ullevi så det ska bli kul med match. I morgon blir det viktigt att vara skärpta i försvarsspelet och att vi är hungriga framåt. Vi är väldigt revanschsugna.

 

Se en längre intervju med Tomas Totland i spelaren ovan.

 

BK Häcken – Molde FK

Datum: Torsdagen 9 oktober.

Matchstart: 21.00.

Plats: Ullevi.

 

Har du inte säkrat din biljett än – gör det i dag.

 

BK Häckens matcher i Europaspelet presenteras i samarbete med våra partners: Exe Måleri, BRA, Kopparberg, Brion, Västia Parkering och Gevab Group.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved