Herr
2023-08-02 23:22:14
BK Häcken klara för Europa League efter straffläggning: "Tungt just nu"

BK Häcken är klara för Europa League efter att ha förlorat dubbelmötet mot KI Klaksvik efter straffläggning.

 

BK Häcken hade 1–1 i halvtid mot KI Klaksvik efter att Tobias Sana fått till ett bra skott med vänstern som flög in i målvaktens högra hörn. I den andra halvleken tog BK Häcken tidigt ledningen efter att Amor Layouni nätat, men KI Klaksvik kvitterade och fick till en förlängning. Väl där såg det ut som att BK Häcken skulle gå segrande från matchen när Ibrahim Sadiq petat in 3–2 – men färingarna kom tillbaka och kvitterade återigen och kunde ta hem matchen efter att ha vunnit med 4–3 på straffläggning.

– Jag är väldigt besviken. Det var ett tråkigt slut. Vi har ledningen två gånger och vi tappar det, så klart det är surt. Det är tungt just nu, säger Tobias Sana.

 

BK Häcken går i nästa omgång in i den tredje kvalomgången till Europa League, där ställs laget mot litauiska Zalgiris Vilnius.

– Vi gör det ändå bra. Vi tar ledningen, eloge till killarna som är där ute. Men man måste också ge Klaksvik som är effektiva på det dem skapar. Det är tråkigt att det är där men vi är fortfarande kvar i Europa. Vi måste upp på hästen igen, säger Sana.

 

BK Häckens matcher i Europaspelet presenteras i samarbete med våra partners: Exe Måleri, BRA, Kopparberg, Brion, Västia Parkering och Gevab Group.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved