Herr
2023-08-04 20:00:00
BK Häcken värvar ny anfallare

BK Häcken tar in en ny anfallare. Klubben köper Srdjan Hrstic från serbiska Spartak Subotica.

 

Den 20-årige anfallaren har trots sin ringa ålder redan hunnit representera högstaligalaget Spartak Subotica i fyra säsonger. Han anslöt till klubben som 13-åring och har på sina 50 ligamatcher gjort tio mål.

– Srdjan Hrstic är en anfallare med både storlek och fart som redan har gjort flera säsonger i den serbiska högstaligan. Han gjorde mål direkt i ligapremiären förra veckan och är redo att komma in och hjälpa laget i kommande matcher, säger BK Häckens sportchef, Martin Ericsson.

 

Kontraktet sträcker sig över fyra och ett halvt år, fram till och med säsongen 2027.

– Jag tror att det är ett steg i rätt riktning för mig och jag hoppas att jag lever upp till förväntningarna som klubben har på mig. Jag har sett att det finns väldigt bra spelare i klubben och har följt deras resultat. Klubben har de bästa förutsättningarna i Sverige och i Allsvenskan, säger Srdjan Hrstic.

Han ser fram emot att komma i gång i sin nya klubb.

– Jag är väldigt lycklig över att vara här och på den här platsen. Jag tror att vi kommer att göra ett riktigt bra jobb genom hård träning, bra prestationer och lite tur. Det här är ingen individuell sport, utan det är en lagsport där varje spelare måste ge hundra procent av sig själva på planen. Jag tror att alla kommer att ge hundra procent och därför tror jag att vi kan vinna allt som går att vinna. Vi kommer att visa vad vi går för på planen, säger Srdjan Hrstic.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved