Herr
2024-03-16 15:34:27
Blair Turgott: ”Kunnat leda med 3–4 mål”

Herrarna gick in i halvtid med ett likaresultat – men i den andra halvleken släppte laget in två mål vilket innebar en förlust i träningsmatchen mot IF Elfsborg.

– Klart att det alltid är en besvikelse när man förlorar, säger Blair Turgott. 

 

Elfsborg fick tidigt in ett mål bakom Linde – men bara två minuter senare kunde BK Häcken kvittera genom Mikkel Rygaard. 1–1 stod sig därefter till halvtid.

– Det känns som att första halvleken var bra. Vi flyttade bollen bra och kom till lägen. Det handlar om att försöka spela likadant i andra och fortsätta göra det. En annan dag hade vi kunnat leda med 3–4 mål, säger Blair Turgott.

I den andra halvleken kunde Elfsborg göra två mål som gjorde att Boråslaget kunde gå vinnande ur matchen.

– Målen kom till när vi förlorar boll på omställning. Det kan hända, vi bytte så klart en del men vi är självklart inte nöjda med att släppa in mål. Vi måste se på det, samla oss och göra det bättre i framtiden, säger Blair Turgott.

 

Nu kvarstår en träningsmatch innan Allsvenskan drar i gång med en hemmamatch mot Mjällby AIF.

– När en det kommer en ny tränare och det blir en ny grupp så jobbar man på mycket. Vi såg det i delar i dag där det fungerade bra, vi skapade goda chanser och hade flera bra sekvenser i spelet. Vi måste ta med oss det som var bra och se över det som vi kan justera och gå vidare. Vi måste forsätta jobba hårt, säger Blair Turgott.

 

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved