Herr
2024-04-20 17:50:00
Zeidane Inoussa: ”Måste fortsätta med det vi har gjort offensivt”

På de två senaste matcherna har herrarna tryckt in hela sju mål – nu gäller det att fortsätta på den inslagna vägen.

– Alla vet vad de ska göra offensivt, säger Zeidane Inoussa.

 

Det blev 3–3 borta mot Djurgårdens IF. Det blev 4–3 hemma mot IF Brommapojkarna. Det innebär att BK Häcken har gjort hela sju mål på de två senaste matcherna.

– Vi måste fortsätta med det vi har gjort offensivt och göra mål. Vi behöver spela som ett lag, hålla det kompakt och jobba för alla, säger Zeidane Inoussa.

Mot IF Brommapojkarna hade BK Häcken fyra olika målskyttar, mot Djurgården var det tre olika. En av dem som gjorde mål i bägge matcherna är Zeidane Inoussa.

– Jag skulle säga att vi har väldigt bra spelare offensivt. Alla vet vad de ska göra offensivt och om man ser på vår senaste startelva så har vi spelare som är begåvade offensivt med bra fötter. De har bra målsinne om man säger så.  Vi är samspelta så det känns bra, säger han.

 

Laget spelade mot Brommapojkarna i måndags. På söndag väntar Hammarby inför ett snart slutsålt Bravida Arena.

– Vi hade match ganska nyligen så det har inte varit så mycket hård träning men jag tycker att det har gått bra, vi håller en bra nivå. Vi har en bra grupp så det är alltid en bra nivå på träningarna, säger Zeidane Inoussa.

BK Häcken har på de tre inledande omgångarna tagit fyra poäng i Allsvenskan, med en seger, en oavgjord och en förlust. Hammarby går in i matchen med sex poäng efter två segrar och en förlust.

– Hammarby har en ny identitet, ett nytt spelsätt. De försöker rulla boll ganska mycket. Jag tror att det blir viktigt att man får försvar lite i perioder men jag tror att vi kan såra dem.


Se hela inslaget med Zeidane Inoussa i spelaren ovan.

 

BK Häcken – Hammarby IF

Datum: Söndag, 21 april.

Matchstart: 16.30.

Plats: Bravida Arena.

 

Säkra din plats till matchen.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved