Dam
2023-11-14 23:09:20
Jennifer Falk: ”Vi känner oss redo att kliva in i Champions League”

BK Häcken har anlänt till Paris och Stade Charléty och gör sig redo inför den första gruppspelsmatchen i Champions League.

– Noggrannheten kan bli avgörande, i dessa tävlingar straffas man hårdare, säger Jennifer Falk.


Morgondagens match ser ut och att bli en spännande inledning på hösten och vinterns Europaspel, det blir två lag med en skarp offensiv, i skrivande stund ligger Paris FC på en andraplats i den inhemska ligan, där Parislaget gått segrande ur sex av sju matcher och gjort 26 mål framåt.

– Paris är ett duktigt fysiskt, duktigt lag och starka i den offensiva tredjedelen, där behöver vi vara noggranna i vårt spel och våga spela fysiskt, säger 30-åringen.

Jennifer Falk fortsätter:

– Vi går ut med en bra känsla inför i morgon, det är en fin arena med en härlig gräsplan, det kommer bli en rolig match.


Den rutinerade Jennifer Falk är en av spelarna med erfarenhet från spel i Champions League och Jennifer Falk tvekar inte på Bollklubben.

– Jag vet vilken typ av prestation som kommer att krävs av laget och av mig själv om vi vill gå vinnande ur morgondagens match mot Paris, säger målvakten.

Trots helgens 4–0-seger, räckte det inte till ett guld – men det var det ett piggt och glatt BK Häcken som klev in på gräsplanen i Paris.

– Vi tar med den härliga energin och glädjen på dagens träning till morgondagens match, säger Jennifer Falk.


Se hela inslaget och intervjun med Jennifer Falk i spelaren ovan.


Du ser morgondagens match här.


Paris FC – BK Häcken

Datum: Onsdagen 15 november.

Matchstart: 18.45.

Plats: Stade Charléty.


BK Häckens matcher i Europaspelet presenteras i samarbete med våra partners: Exe Måleri, BRA, Kopparberg, Brion, Västia Parkering och Gevab Group.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved