Johan Hammar om försäsongslägret: "komma ännu närmare varandra" - BK Häcken BK Häcken
Herr
2023-02-08 18:00:00
Johan Hammar om försäsongslägret: "komma ännu närmare varandra"

Under försäsongslägret har BK Häcken valt Marbella som destination. Ett läger som syftar till att sy ihop gruppen såväl på plan som vid sidan av den.

– Det har varit ett väldigt bra läger. Vi har fina planer och allt som behövs för att börja året på ett bra sätt, säger Johan Hammar.

 

Det börjar dra ihop sig med endast några dagar kvar av träningslägret i Marbella. Ett försäsongsläger som syftar till att svetsa laget samman både på och utanför plan.

– Nu har vi inte så mycket nya spelare, men vi har en del unga spelare som ser väldigt bra ut och som är med på lägret. De tar verkligen för sig, och det är ett nyttigt tillfälle för dem att komma in i gruppen, men även för oss att komma ännu närmare varandra, även om vi är väldigt nära varandra redan, säger Johan Hammar.

Under försäsongslägret jobbar laget hårt på att sätta just försvarsspelet inför kommande säsongen.

Vi försöker att utmana oss själva i framför allt presspelet just nu. Hur vi får oss där bak att stå man-man och komma lite högre upp i plan med pressen, säger Hammar.

 

Var står ni, om vi jämför februari i år mot hur det såg ut i fjol?

– Det är väl ganska likt tror jag. Vi tränar mycket på samma saker men vi känner att vi kan bli ännu bättre på den biten. Vi kan så klart bli bättre på de andra grejerna också men just den biten tror jag att tränarna känner att vi kan ta kliv på. Då är det ju ett perfekt tillfälle att träna på det nu.


Säkra din plats till säsongen 2023 – Köp ditt årskort HÄR


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.