2022-07-28 11:00:00
Nyckelspelaren Filippa Curmark förlänger över 2025

Landslagsmeriterade mittfältaren Filippa Curmark förlänger med BK Häcken.
26-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2025.
– Det känns fantastiskt roligt, säger Filippa Curmark.


Filippa Curmark är en viktig kugge på BK Häckens mittfält. I år har hon tagit ytterligare kliv i sin utveckling och bidragit med fyra allsvenska mål. Nu står det klart att hon stannar i BK Häcken. Det nya avtalet gäller till och med säsongen 2025.
– Vi är väldigt glada över att vi har kommit överens om en förlängning med Filippa Curmark. Hon är en väldigt viktig spelare och ledare för oss. På planen är Filippa en pådrivare och kännetecknar mycket av det BK Häcken står för. Utanför planen är hon en positiv kraft, säger Christian Lundström, fotbollsansvarig för damelit.

Filippa Curmark är mycket glad över kontraktsförlängningen.
– Det känns fantastiskt roligt. Jag är supertaggad på att vara kvar här och fortsätta resan som vi har börjat på. Det var ett lätt val skulle jag säga. Det känns naturligt att stanna. Jag trivs väldigt bra på GPA och Bravida Arena och med alla förutsättningar vi har här. Jag känner att jag har mer att ge i BK Häcken. Vi har något riktigt spännande på gång framåt, säger mittfältaren.
”Pippo” har höga mål för de kommande åren.
– Jag vill vinna SM-guld med BK Häcken, fortsätta spela i Champions League och vara med och spela om titlar, säger Filippa Curmark.


Se en längre intervju med "Pippo" i spelaren ovan.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved