Dam
2024-01-29 23:00:00
Rosa Kafaji inför avgörandet i Champions League

I morgon, 18.45, inleds den sjätte och avgörande omgången av gruppspelet i Champions League, en avgörande match som Rosa Kafaji och Bollklubben känner sig redo inför.

– Vi känner oss väldigt revansch sugna, vi kommer från en match där vi bara fick med oss ett poäng och inte tre poäng, säger Rosa Kafaji.


Förra veckan kunde ett avancemang säkras mot Paris FC, men Bollklubben fick nöja sig med ett oavgjort resultat på Hisingen Arena. I morgon har BK Häcken en ny möjlighet att säkra ett avancemang till kvartsfinalen i Champions League.

– Det kommer bli en bra match i morgon, vi vann i det senaste mötet och nu kommer Real Madrid vilja ta revansch, säger den offensiva mittfältaren.

I hemmasegern mot spanska Real Madrid storspelade Rosa Kafaji, det blev ett mål och en assist för 20-åringen som nu är redo att fortsätta skriva historia med BK Häcken.

– Motståndet i morgon är ett spelskickligt lag, men för oss gäller det att bara köra. Det kommer bli en riktigt rolig match på en bra plan, det känns bra.

Rosa Kafaji fortsätter:

– Det skulle betyda väldigt mycket att avancera i Champions League, det är något jag eller BK Häcken som klubb, spännande och fantastiskt.


Seger mot Real Madrid skulle innebära ett historiskt avancemang i Champions League för BK Häcken, för första gången någonsin skulle Bollklubben nå en kvartsfinal.

– Real Madrid är ett spelskickligt lag, men för oss gäller det bara att köra, vi känner oss väldigt taggade på morgondagens match där vi har möjlighet att gå vidare till en kvartsfinal och skriva historia, säger Rosa Kafaji.


Se hela inslaget med Rosa Kafaij i spelaren ovan.


Real Madrid – BK Häcken

Datum: Tisdagen 30 januari.

Matchstart: 18.45.


Plats: Estadio Alfredo Di Stéfano.


BK Häckens matcher i Europaspelet presenteras i samarbete med våra partners: Exe Måleri, BRA, Kopparberg, Brion, Västia Parkering och Gevab Group.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved