Dam
2023-05-11 16:19:20
Ruby Grant och Anna Sandberg inför bortamatchen mot FC Rosengård

Efter 1–0-segern mot Hammarby i måndags har BK Häcken nu laddat om inför fredagens tuffa bortamatch mot FC Rosengård. En match som både Ruby Grant och Anna Sandberg ser fram emot.

– Jag tror att det kommer att bli en liknande match som mot Hammarby men det känns som att vi är på rätt väg nu och att vi börjar bli trygga med vårt spel. Det kommer att bli en väldigt spännande match imorgon, säger Anna Sandberg.

 

BK Häcken tog en viktig seger mot tabellettan Hammarby i måndags. En seger som innebär att laget nu ligger på samma poäng (18 poäng) som Hammarby men med sämre målskillnad vilket gör att man inför kommande omgång ligger på en andraplats i OBOS Damallsvenskan.


I spelaren ovan kan du höra Ruby Grant och Anna Sandberg prata om vad segern mot Hammarby innebär för laget och deras tankar inför morgondagens match mot FC Rosengård.


Motståndarlaget och fjolårets vinnare av OBOS Damallsvenskan fick en tuff start på ligan men har nu fått ordning på spelet vilket har gjort att laget kommer till morgondagens match med fyra raka segrar i bagaget. FC Rosengård ligger inför kommande omgång på en sjätteplats i OBOS Damallsvenskan.


Det väntar en minst sagt spännande match på Malmö IP imorgon. Har du ingen möjlighet att vara på plats imorgon? Se matchen här


FC Rosengård – BK Häcken

Datum: Fredag 12 maj.

Plats: Malmö IP.

Matchstart: 18.00.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved