Herr
2023-08-09 19:34:34
Rygaard inför Europa League-kvalmatchen: "Vi vill alla vinna"

I morgon möter BK Häcken litauiska Zalgiris Vilnius i den tredje omgången till Europa League, med två nyförvärv redo för debut.

– Vi ska fortfarande spela. vårt BK Häcken-spel, säger Mikkel Rygaard. 

 

BK Häcken går in i den tredje omgången till Europa League och möter Zalgiris Vilnius. Första matchen spelas på bortaplan och med i truppen är två nyförvärv, Srdjan Hrstic och John Paul Dembe.

– Jag är så glad över att vara med seniorlaget. Jag ska säkerställa att om jag får chansen i morgon, att jag ska göra mitt bästa och några mål, säger han.

 

Matchen spelas på LFF Stadium vars konstgräs passar BK Häcken, enligt Mikkel Rygaard.

– Den är bra. Vi kan spela snabb fotboll och det blir en bra match i morgon – hoppas vi, säger han.

De senaste två matcherna, mot KI Klaksvik och IF Elfsborg, har BK Häcken gjort sex mål framåt.

– Formen är helt okej. Jag är fortfarande besviken från matchen sist men ser fram emot den här matchen. Det blir en bra utmaning. Vi vill alla vinna i morgon. Jag hoppas att vi kan släppa matchen senast, göra en ny bra match och förhoppningsvis blir det bra i morgon.

Zalgiris Vilnius åkte, likt BK Häcken, ut ur Champions League-kvalet i den andra rundan efter att ha förlorat dubbelmötet mot turkiska Galatasaray med uddamålet.

– Vi ska spela snabb fotboll, pressa de högt ibland också. Vi ska inte bara komma hit och stå lågt. Vi kommer hit för att spela fotboll och så spelar vi matchen på vårt sätt, säger Rygaard.

 

Zalgiris Vilnius – BK Häcken

Datum: Torsdag 10 augusti.

Plats: LFF Stadium.

Matchstart: 18.00.

 

Du ser matchen hos Sportbladet.

 

BK Häckens matcher i Europaspelet presenteras i samarbete med våra partners: Exe Måleri, BRA, Kopparberg, Brion, Västia Parkering och Gevab Group.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved