Dam
2023-12-19 18:30:00
Publikfest hemma mot Chelsea: "Det sporrar oss ännu mer"

På onsdagen spelar BK Häcken hemma mot Chelsea – i jakten på att bibehålla serieledningen i Champions League-gruppen och med chansen att säkra avancemang till kvartsfinalen.

– Det kommer krävas ett riktigt hårt jobb, säger Jennifer Falk.

 

Efter ett oavgjort resultat förra veckan på Stamford Bridge, vänder spelschemat. Det innebär att BK Häcken återigen ställs mot Chelsea som gästar Hisingen Arena under onsdagen.

– Vi har en jättebra känsla, det var en otrolig laginsats och vi spelade ett bra försvarsspel över hela planen. Sen är det som jag sade då, vi hade velat ha lite mer boll och det hoppas jag att vi kan ha här hemma och på så vis såra dem lite mer, säger Jennifer Falk.

För närvarande leder BK Häcken sin Champions League-grupp med sju poäng efter två segrar, en borta mot Paris FC och den andra mot Real Madrid på hemmaplan, utöver det oavgjorda resultatet senast.

– Det känns otroligt bra måste jag säga. Vi har startat starkt och vi har fått ut mycket från hela laget. Det gäller att vi fortsätter på den inslagna vägen och att vi verkligen fortsätter tro på oss själva och bara kör, Jennifer Falk.

Vid en eventuell seger är BK Häcken klara till kvartsfinal i gruppspelet – med två matcher kvar i gruppspelet.

– Tankarna inför matchen är positiva och jag tycker att vi har gjort ett väldigt bra Champions League så här långt. Vi vill också avsluta året på bästa möjliga sätt och det har vi väldigt goda möjligheter till att göra, säger Filippa Curmark.

 

Alla gulsvarta platser på arenan är slutsålda – se till att säkra din plats till den sista hemmamatchen i gruppspelet mot Paris FC redan i dag.

– Det är klart att det är roligt att det är fullsatt och det sporrar oss ännu mer till att gå ut och spela en sådan här fantastisk match – det är någonting vi ser fram emot, säger Filippa Curmark.

 

BK Häcken – Chelsea FC

Datum: Onsdag den 20 december.

Matchstart: 21.00.

Plats: Bravida Arena.


Säkra din plats till hemmamatchen mot Paris FC den 24 januari.

 

BK Häckens matcher i Europaspelet presenteras i samarbete med våra partners: Exe Måleri, BRA, Kopparberg, Brion, Västia Parkering och Gevab Group.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved