Dam
2023-11-22 16:15:00
Storpublik väntar när Real Madrid kommer till Hisingen

Efter 2–1-segern mot Paris FC i den första gruppspelsmatchen i Champions League väntar nu Real Madrid hemma på Bravida Arena. Storpublik väntar när nästan 4500 biljetter är sålda till matchen.

– Det är riktigt kul att spela inför så mycket publik och när vi har gjort det tidigare har vi fått mycket energi av deras stöd. Det är självklart en fördel för oss att få spela inför våra supportrar, säger Anna Sandberg.

 

Anna Sandberg blev en av målskyttarna i segern mot Paris FC. Det var hennes första mål i Champions League-sammanhang.

– Så klart känner jag bara en enorm glädje över att få göra mitt första mål. Knappt att man trodde det själv och nu har man ju sett målet flera gånger och jag blir fortfarande lika glad över att se det, säger målskytten.

 

I morgon väntar storlaget Real Madrid som i sin tur fick med sig en poäng i deras första gruppspelsmatch när man spelade 2–2 mot Chelsea FC. 

– Det är otroligt häftigt att kunna välkomna Real Madrid till Bravida Arena och det är ett otroligt skickligt lag som har bra spelare på alla positioner. Det gäller att vi går ut från början och gör det vi ska göra, säger Anna Sandberg.
 

Inför den andra gruppspelsmatchen leder BK Häcken gruppen med sina tre poäng. 


Vad krävs i morgon för att ni ska behålla förstaplatsen i gruppen?

– Det krävs hårt arbete under 90 minuter och det blir viktigt att vi jobbar för varandra samt att alla gör det jobbet som krävs för att ta tre poäng i morgon. 

 

Se hela intervjun med Anna Sandberg i spelaren ovan.

 

Köp din biljett till morgondagens match här

 

BK Häcken – Real Madrid

Datum: torsdagen den 23 november

Matchstart: 18.45.

Plats: Bravida Arena

 

BK Häckens matcher i Europaspelet presenteras i samarbete med våra partners: Exe Måleri, BRA, Kopparberg, Brion, Västia Parkering och Gevab Group.

 

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved