Årskort - BK Häcken BK Häcken
Gå på match

Årskort 2021

2020 var ett prövande år på många sätt, Bravida Arena ekade tom under hela säsongen och era platser förblev tomma. Saknaden av gemenskapen och sammanhanget ni skapar på arenan, påminde oss ständigt i både med- och motgång. Det är ni som ger oss färg.
 
Fotbollssäsongen 2021 är igång, vi står inför ett spännande år där vårt herrlag fortsatt ska konkurrera i den allsvenska toppen och i sommar kvala till Uefa Europa Conference League.  Med vårt nytillkomna damlag kommer det även spelas OBOS Damallsvenskan och Women’s Champions League hemma på Hisingen.  
 
Bli en del av gemenskapen. 
Från Hisingen – för alla. 

Ett annorlunda – men minst lika viktigt årskort

Nya tider kräver nya lösningar, och vi har anpassat upplägget utifrån osäkerheten som vi står inför. Vi vet inte när och i vilken omfattning vi kommer att tillåtas släppa in publik på Bravida Arena, men vi ser ljuset i mörkret.
 
Det nya upplägget innebär att du köper ditt årskort för 500 kronor och, utöver det som ingår nedan, så ger det dig chansen att köpa biljetter till de matcher som spelas med reducerad publik. Årskortet blir din möjlighet att vara på plats, när det väl blir tillåtet igen.  Biljettpriserna för årskortsinnehavare är det snittpris som biljetterna har i ett vanligt årskort. Vid begränsad publik kommer inga biljetter att säljas till andra än våra årskortsinnehavare, om vi har fler årskortsinnehavare än tillgängliga platser på arenan. 
 
I årskortet ingår:
  • Förtur till biljettköp vid reducerad publik. Om publik tillåts i begränsad tappning och vi har sålt fler årskort än kapaciteten tillåter kommer utlottning att ske bland årskortsinnehavarna. Detta gäller både Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan.
  • Förtur till träningsmatcher samt gruppspel, ev. kvart- samt semifinal i Svenska Cupen för herr- och damlaget, om restriktionerna tillåter.
  • Förtur till Europamatcher. Gäller för både herr- och damlaget, där du får köpa biljett före alla andra.* 
  • Digital kick-off för båda våra representationslag.
  • Utskick av exklusiv information och erbjudanden.
  • Ett fysiskt plastkort samt administration. 

*Årskortet 2021 garanterar dig inte en plats till BK Häckens hemmamatcher utan erbjuder dig endast möjligheten till att köpa en biljett. Alla årskort säljs onumrerade. Förfarandet kring vilka som i slutändan får tillgång till matchbiljett är beroende av de restriktioner som råder för tillfället då matchen äger rum. BK Häcken kommer att informera löpande kring detta. 
 
Biljettpriser för årskortsinnehavare 2021 
  • Vuxen: 95 kr/match.
  • Pensionär (fyllda 65 år), ungdom (tom 18 år) och student: 85 kr/match.
  • Barn tom 13 år: 70 kr/match.

Stödkort 2021

Vi vet att pandemin har slagit olika hårt mot människors privatekonomi. Vi vet också att viljan att hjälpa till finns hos många av våra supportrar, om möjligheten ges. Vi har därför tagit fram Stödkortet som, förutom årskortet, är en möjlighet att bidra till ett starkare BK Häcken.

Frågor och svar

Varför denna typ av upplägg?
Nya tider kräver nya lösningar, och vi har anpassat upplägget utifrån osäkerheten som vi står inför. Årskortsintäkterna är en viktig del för BK Häcken men vi förstår också att det är mycket pengar att ligga ute med, om restriktionerna lever kvar och du inte kan nyttja kortet som vanligt. Detta upplägg ger oss en viss översyn över vilka intäkter vi har, samt att vi får ett jämnt flöde av intäkter när vi kan släppa på med publik. 
 
Det smidiga med årskorten har ju varit att allt varit laddat på kortet, varför ska jag behöva gå in och köpa en biljett till varje match jag får möjlighet att gå på?
Oavsett om matcherna hade ingått i årskortet eller med årets upplägg, så hade du behövt logga in i systemet och bekräfta din biljett, utifrån att vi kommer behöva lotta ut vilka som får möjlighet att gå på matcherna. Nuvarande upplägg skiljer sig bara i betalningsförfarandet. 
 
Blir det inte dyrare om vi ska köpa biljetter till varje match?
Nej, priserna är satta så att den totala summan, om du går på 15 allsvenska hemmamatcher, blir ungefär som priset på årskorten var för 2020. Ytterligare en nyhet för i år är att det även ingår förtur till damernas hemmamatcher. Du får här samma förtur till att köpa biljett som till herrarnas matcher. Sammanfattningsvis betalar du endast för de matcher som du kan och får möjlighet att gå på.  
 
Hur kommer lottningen att gå till?
Årskortet 2021 garanterar dig inte en plats till BK Häckens hemmamatcher utan erbjuder dig endast möjligheten till att köpa en biljett. Förfarandet kring vilka som i slutändan får tillgång till matchbiljett är beroende av de restriktioner som råder för tillfället då matchen äger rum. BK Häcken kommer att informera löpande kring detta.

Kommer jag bli av med min stol till 2022 om jag inte har möjlighet att köpa årskort 2021?
Nej det kommer du inte. Alla som hade årskort med specifik plats under 2020 kommer att behålla sin plats till 2022.

Måste jag köpa mitt årskort bkhacken.ebiljett.nu eller kan jag köpa det på GPA?
Vi förstår att alla inte har möjlighet att köpa sitt årskort digitalt. Men vi har i nuläget, med tanke på hemarbete och permitteringar, inte GPA bemannat som vi vanligtvis har. Givetvis vill vi hjälpa alla som önskar köpa årskort, kontakta oss på [email protected] eller via telefon 031-50 67 90, så hittar vi en lösning. 
 
Kommer ni att sälja halvårskort?  
Om det efter sommaren skulle börja ljusna, och fler kan gå på våra matcher. Kommer vi att ge årskortsinnehavare en möjlighet att säkra sin plats på alla kommande matcher, genom ett köp. Mer info om detta om möjlighet ges. 
BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.