Football Friday - BK Häcken BK Häcken
Vägen Framåt

Football Friday

Football Friday är ett aktivitets- och integrationsprojekt där ungdomar, 13–20 år, träffas och spelar spontanfotboll tillsammans varje fredag kväll från september till maj.
Football Friday vill med rörelse, motion och gemenskap i centrum skapa en trygg och meningsfull mötesplats för ungdomar. Under fredag kvällarna träffas ungdomar från hela Hisingen och initiativet kan då verka som brobyggare mellan ungdomar från olika delar av Hisingen.

Nyhet för hösten 2020 är att den första timmen även i Brunnsbo endast är för tjejer. Resten av kvällen är såväl tjejer som killar välkomna.
Att delta är helt gratis och kräver ingen föranmälan eller krav på utrustning eller klädsel.

Vi har anpassat våra aktiviteter under coronapandemin i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket bland annat innebär att maximalt 50 personer får delta på varje ställe.
 
Deltagare: Ungdomar, tjejer och killar, 13–20 år.
Arrangörer: BK Häcken och Ungdomssatsningen Hisingen.
Aktivitet: Spontanfotbollsmatch.
Plats: Lundbystrandshallen 18.30–21.30 (Första timman enbart för tjejer)
           Brunnsboskolans idrottshall 19.00–22.00 (Första timmen enbart för tjejer)

BK Häcken har varit en del av Football Friday sedan 2017 och driver sedan 2018 projektet tillsammans med Ungdomssatsningen Hisingen.

Football Friday Cup

Varje år avgörs Football Friday Cup på Bravida Arena, för alla ungdomar mellan 13–20 år, både tjejer och killar. Turneringen spelas i två åldersklasser: 13–15 år och 16–20 år.
Segerpriset för de vinnande lagen är att få testa på livet som fotbollsproffs för en dag, med både fotbolls- och fysträning med våra ledare från herrlaget, med tips från våra allsvenska stjärnor.
Football Friday Cup arrangeras av BK Häcken i samarbete med Ungdomssatsningen Hisingen och med stöd av Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. 

Vinnarna av Football Friday Cup testar livet som fotbollsproffs

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.