Matchbiljetter - BK Häcken BK Häcken
Gå på match

Lagbiljetter

Ta med dig laget till Bravida Arena och se underhållande gulsvart fotboll! 

Tävlingssäsongen är i gång och premiärerna i OBOS Damallsvenskan och Allsvenskan närmar sig – missa inte att boka dina lagbiljetter till säsongens matcher!

Att se BK Häcken spela fotboll i Sveriges högsta ligor är ett perfekt tillfälle att skapa gemenskap i laget och samtidigt inspireras av våra skickliga spelare på planen. Vi erbjuder alla ungdomslag och andra ungdomsgrupper möjligheten att beställa lagbiljetter till våra dam- respektive herrmatcher på Bravida Arena. 

BK Häcken herr (Allsvenskan)
Se Svenska Mästarna från Hisingen i jakten på den allsvenska toppen även 2023. Erbjudandet gäller för ungdomar upp till och med 18 år. För att kunna köpa lagbiljetter är villkoret att laget eller gruppen består av minst 10 personer och att maximalt en tredjedel av totalantalet är vuxna. Platserna är på sittplats. 

BK Häcken dam (OBOS Damallsvenskan)
Se landslagstjärnor som Elin Rubensson och Jennifer Falk kriga hem 3 poäng till Hisingen tillsammans med sina lagkamrater i OBOS Damallsvenskan. Lagbiljettserbjudandet gäller för ungdomar upp till och med 18 år. För att kunna köpa lagbiljetter är villkoret att laget eller gruppen består av minst 10 personer och att maximalt en tredjedel av totalantalet är vuxna. Platserna är på sittplats. 

Biljettpris från 50 kronor*
*BK Häcken tillämpar dynamisk prissättning på samtliga evenemang, vilket innebär att priserna kan komma att variera beroende på efterfrågan.

Skicka din förfrågan till oss redan idag. I din förfrågan behöver vi kontaktuppgifter till dig som ansöker, antal barn och ledare som ska gå, vilken förening/grupp ni tillhör samt vilken/vilka matcher som ni önskar se. 

Biljettinformation

BK Häcken använder sig dynamisk prissättning på samtliga evenemang under 2023. Matchbiljetter köper du enklast på bkhacken.ebiljett.nu

På matchdagar finns möjlighet att köpa biljett i biljettkassan på Bravida Arena*. Biljettkassan öppnar 2 timmar innan avspark och stänger när andra halvlek startar. 

*Gäller ej matcher som kommunicerats som slutsålda.

Villkor

Dynamisk prissättning
Vi tillämpar dynamisk prissättning på samtliga evenemang, vilket innebär att våra priser kan komma att höjas beroende på efterfrågan.

Köpta biljetter kan inte återköpas
En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp. Biljettens streckkod kan endast läsas en gång.

Matchdag kan flyttas
Då matchdag och klockslag kan flyttas med kort varsel åligger det biljettinnehavaren att försäkra sig om att angivet matchdatum och klockslag gäller. All förändring eller flyttning av match sker genom vår hemsida.

Eventuella restriktioner
Som biljettköpare ansvarar du själv för att hålla sig uppdaterad om de restriktioner och riktlinjer som finns vid tidpunkten för evenemanget. Vi hänvisar till evenemangsinformationen på bkhacken.se i fall av eventuella restriktioner och förbud från myndigheter som syftar till smittskydd, folkhälsa, säkerhet och ordning.

Inställd eller avbruten match
BK Häcken är arrangör för BK Häcken:s hemmamatcher och svarar inför polis och räddningstjänst att arrangemangen uppfyller deras krav när det kommer till säkerhet. Matchen lyder under Svenska Fotbollsförbundets regler för genomförande av match och övervakas även av deras representanter. Sedan tillträde till Bravida Arena ägt rum i samband med match utgår ingen ersättning om arrangemanget ej kan slutföras. Köpt biljett återlöses ej. Inga övriga omkostnader, som exempelvis hotell- och resekostnader, ersätts av arrangören.
Om den aktuella matchen flyttas är biljetten giltig till det nya speldatumet.

Krav på legitimation
Samtliga biljettinnehavare är skyldiga att på matcharrangemang ta med sig giltig legitimation som på begäran ska kunna uppvisas.
Biljett med studentrabatt ska alltid styrkas med legitimation och studieintyg (ex. CSN-kort).
Biljett med pensionärsrabatt för förtidspensionär ska alltid styrkas med legitimation och intyg från försäkringskassan.

Ändring av matcharena
BK Häcken förbehåller sig rätten till ändring av matcharena. Årskortsinnehavare och biljettköpare erbjuds då likvärdiga platser. Ingen kompensation utgår till biljettköparen/biljettinnehavaren.

Biljetten får inte användas i kommersiellt syfte
Biljetten får inte användas i kommersiellt syfte och är endast för personligt bruk. Biljett får inte utbjudas i tävlingar eller vidaresäljas utan klubbens samtycke. Biljetter får inte vidareförsäljas till ett högre pris än vad som angivits på biljetten. Upptäcker klubben att otillåten vidareförsäljning sker har klubben rätt att makulera biljetten.

E-biljett
Biljetter som skrivs ut hemma är en värdehandling och ska behandlas på samma sätt som vanliga biljetter. Alla biljetter avläses vid entré till matchen. Om du som kund varit oaktsam och det finns fler än ett exemplar av din biljett kommer endast den första biljett (streckkod) som inläses att gälla.

Personuppgifter som lämnas vid biljettköp
Personuppgifter som lämnas vid köp av biljetter måste vara korrekta. Påhittade adresser eller namn får inte förekomma. Klubben har rätt att makulera bokningar som inte innehåller korrekta person- och adressuppgifter.
BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.