Varmt välkommen till Stickans Corner!

Vid sektion H på Bravida Arena hittar vi maskoten Stickan och hans hörna. Här kan barnen umgås, snacka och bara hänga med Stickan och hans vänner. Bli målad i ansiktet med Häckens gula och svarta färger eller utmana dina kompisar på FIFA 18. Stickans corner är öppet innan matchen och har man tur kanske vi stöter på en av A-lagsspelarna som bjuder på autografer. Stickans Corner är till för att ge barnen den bästa upplevelsen och ett fint minne att bära med sig hem från Bravida Arena.

Pysselhörnan

TV-Spel

Fira din födelsedag med oss!

Fyller du år och vill bjuda dina kompisar på något alldeles extra? Då skall du fira din stora dag hos oss i BK Häcken! Kalaset äger rum på Bravida Arena i samband med en allsvensk match.

Fira födelsedag på Bravida Arena

På vår härliga hemmaborg börjar kalaset en timme innan avspark och vi bjuder på korv med bröd, dricka och popcorn. Födelsedagsbarnet får möjlighet att, till publikens jubel, gå ut med matchbollen tillsammans med domarna och spelarna. Matchen ser ni tillsammans på sektion H där ni viftar med våra flaggor och hejar fram Bollklubben till nya segrar. Självklart får du, som födelsedagsbarn, en liten present från Stickan. Kontakta oss på marknad@bkhacken.se så hjälper vi dig att ordna det bästa födelsedagskalas man kan tänka sig!


Huvudpartner

Officiella branschpartners