Dam
2024-03-11 14:30:00
Mindre än tio dagar kvar till kvartsfinalen mot Paris Saint-Germain

Nedräkningen till kvartsfinalen mot Paris Saint-Germain är i full gång och det väntar publikfest på Bravida Arena. I dagsläget har över 6000 personer säkrat sin biljett till kvartsfinalen. 


Det blev elva inspelade poäng och en andraplats i gruppspelet i Champions League. Historia skrevs när Bollklubben avancerade till kvartsfinalen i Champions League – något som aldrig tidigare hänt.

Lottningen till kvartsfinalen i Champions League ägde rum i Nyon, Schweiz, där BK Häcken kunde ställas mot Paris Saint-Germain, Lyon eller Barcelona, där lotten landade på franska tabelltvåan, Paris Saint-Germain.


Trycket på biljetterna till hemmamatchen mot Paris Saint-Germain har aldrig varit större, i nuläget är det över 6000 biljetter sålda och endast ett fåtal biljetter kvar.


Elin Öst Sandström, marknadschef, om det höga trycket på biljetterna:

– Intresset för kvartsfinalen mot PSG är otroligt högt och vi har aldrig tidigare haft en sådan efterfrågan på biljetter till en match på Bravida Arena. Vi har under hela gruppspelet haft väldigt bra uppslutning och stöttning på läktarna, och det känns fantastiskt att vi återigen har en Europakväll med stor gulsvart support på läktaren att se fram emot.


Det historisk dubbelmötet mot Paris Saint-Germain inleds på Bravida Arena och avslutas i Paris veckan därpå.


Fåtal biljett kvar – säkra din plats och sjung fram Bollklubben i Champions League.


BK Häcken – Paris Saint-Germain

Datum: Onsdag 20 mars.

Matchstart: 18.45.

Plats: Bravida Arena. 

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved