Ackermann med i truppen mot Ljungskile - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-11-07 16:04:29
Ackermann med i truppen mot Ljungskile

Träningsmatch mot Ljungskile väntar i morgon och med det en bra möjlighet att visa upp sig för de som inte spelat regelbundet i Allsvenskan.

– Det är bra att se dem mot elitmotstånd, säger BK Häckens tränare Andreas Alm.


BK Häcken har tre träningsmatcher framför sig de kommande tre veckorna. Först ut är matchen mot Ljungskile, som vann Division 1 Södra och nästa år spelar i Superettan.

– Framför allt är matchen ett bra tillfälle för dem som spelat få minuter att få spela, säger Andreas Alm.


Även mer etablerade spelare som bland andra Ahmed Yasin och Alexander Faltsetas är med i i morgon och Andreas Alm antyder att trupperna till träningsmatcherna kan komma att skilja sig en del från match till match. 

– Vi kommer blanda i matcherna vilka som spelar. I den första matchen så använder vi inte alla som spelade från start i Allsvenskan, någon kan vi använda men inte merparten av dem, säger han.


En annan som är med i truppen är Kevin Ackermann, han är redo för spel igen och är med i en matchtrupp för första gången på ett år.

Det är fri entré till matchen och ingång sker via grinden vid sektion H. Det kommer inte finnas någon kiosk öppen denna match.

För er som inte kan se matchen på plats så kommer GPTV att sända matchen på GP.se.


BK Häcken–Ljungskile, 17.00, Bravida Arena. 


Matchtruppen:

Alexander Nadj, Oskar Sverrisson, Aiham Ousou, Godswill Ekpolo, Jakob Hedenquist, Benjamin Arapovic, Kevin Ackerman, Imam Jagne, Ahmed Yasin, Kwame Kizito, Teodor Wålemark, Alexander Faltsetas, Liam Öhrberg, Jovan Lucic.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.