Herr
2024-02-02 10:05:43
Aiham Ousou: "Stort tack till alla supportrar"

I augusti lånade BK Häcken in mittbacken Aiham Ousou från Slavia Prag. Nu lämnar Ousou Bollklubben för nya äventyr i Europa.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla supportrar som stöttade oss de kyliga kvällarna på Ullevi, bortamatcherna i Allsvenskan och så klart våra matcher hemma på Bravida Arena, säger Aiham Ousou. 


Totalt blev det sju matcher i Allsvenskan, fem i Europa League och en match i Svenska Cupen för Aiham Ousou under den här sejouren. 

– Det har varit en fantastisk tid och vi har varit med och skrivit historia i form av att spela de första Europa League-matcherna i klubbens historia. Tyvärr gick det inte som vi hade tänkt oss men det är en bra erfarenhet att ta med sig in i framtiden, säger han. 

Aiham Ousou fortsätter:

– Att komma tillbaka och se hur klubben har utvecklats och vilka kliv klubben har tagit gör mig både glad och stolt. Man har skapat en miljö som minskar gapet till Europa och skapat bra förutsättningar för de unga talangerna att ta nästa kliv.
 
BK Häckens sportchef, Martin Ericsson:

– Vi är glada och tacksamma att vi fick låna hem Aiham under hösten där han var en viktig spelare för oss. Vi önskar honom all lycka på hans fortsatta Europaäventyr och hoppas att vi ses igen längre fram.

 

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved