Akademisvepet: Seriefinal mot Blåvitt väntar P17-laget - BK Häcken BK Häcken
Akademi P17 P19
2019-06-11 13:56:45
Akademisvepet: Seriefinal mot Blåvitt väntar P17-laget

P17-laget mötte i helgen Degerfors i en match där Bollklubben dominerade bollinnehavet från start till mål. Slutsiffrorna skrevs till 6–0 i gulsvart favör. Leonardo Farah Shahin gjorde hattrick och övriga målskyttar i matchen var Imam Jagne, Axel Henriksson och Hussein Mohammed. Segern innebär att det väntar seriefinal på Gothia Park Academy i morgon, när tabelltvåan IFK Göteborg gästar oss på GPA, klockan 19.00.


P19-laget tog en dramatisk trepoängare hemma mot Ängelholm i söndags. Med kvarten kvar att spela låg Bollklubben under med 2–1 innan Alexander Nilsson kunde kvittera till 2–2 på straff. Strax därefter stegade vårens succéman, Samir Maarouf, fram och visade vägen. Med en läcker frispark satte han det viktiga 3–2-målet, innan han på en snabb omställning i slutskedet lobbade iskallt över målvakten och fastställde slutresultatet till 4–2.


P16-laget tog en behaglig seger i veckan hemma mot Degerfors, 8–0. Det var en match där den gulsvarta offensiven hade en stor prägel på matchen och avsluten mot Degerforsmålet avlöste varandra. Extra roligt var att Bollklubben hade fem olika målskyttar i storsegern.


Foto: Rudy Alvarado

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.