Alla allsvenska höjdpunkter direkt i mobilen - BK Häcken BK Häcken
Herr
2021-05-04 14:00:00
Alla allsvenska höjdpunkter direkt i mobilen

Tillsammans med Svensk Elitfotboll och de andra klubbarna i Allsvenskan och Superettan lanserar vi Highlights Plus, en tjänst där du kan se matchavgörande händelser från alla våra matcher utan fördröjning direkt i mobilen eller i webbläsaren.

 

Ett Highlights Plus-abonnemang kostar 35 kronor i månaden, är helt utan bindningstid och överskottet går till BK Häcken.

 

Så funkar det

Med Highlights Plus kan du följa alla matcher i Allsvenskan direkt i vår app BK Häcken Live. Perfekt för om du inte har möjlighet att se BK Häckens matcher på Discovery+ eller om du kanske ser matchen och vill analysera ett mål eller annan viktig händelse i matchen. Också ett perfekt verktyg för att hänga med i våra motståndares matcher samtidigt som du kollar på BK Häckens matcher.

Så fort det blir mål eller andra matchavgörande händelse får du en notis i mobilen och du kan då se klippet direkt, helt utan fördröjning.

Vill eller kan du inte använda appen går det precis lika bra att se klippen direkt på highlights.allsvenskan.se direkt i webbläsaren – på dator, surfplatta eller telefon.

 

Så skaffar du Highlights Plus

checkout.svenskelitfotboll.se tecknar du ett abonnemang.

Där kommer du först att få skapa ett Fotbollskonto (om du inte redan har det) och sedan aktivera Highlights Plus.

Det kostar 35 kronor i månaden, är helt utan bindningstid och överskottet från ditt abonnemang går tillbaka till BK Häcken.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.