Anna Csiki förlänger kontraktet året ut - BK Häcken BK Häcken
Dam
2021-10-11 15:48:09
Anna Csiki förlänger kontraktet året ut

BK Häckens ungerska landslagsspelare Anna Csiki förlänger sitt kontrakt, vilket innebär att hon kommer att vara tillgänglig i de tre sista Champions League-matcherna. 

 

Ungerskan Anna Csiki kom till dåvarande Kopparberg/Göteborg under säsongen 2020 och spelade sexton matcher och vann SM-guld under sitt första år med klubben. 21-åringen, som fyller år under november, har i år mest fått göra inhopp från bänken, men står noterad för 14 matcher under året, varav sex från start. En skada har hållit henne borta från spel de senaste veckorna.

Den kvicke mittfältaren, som tidigare spelat för ungerska Ferencváros, hade ett kontrakt som löpte ut i mitten av november, men kontraktsförlängningen gör att hon är tillgänglig för de tre sista matcherna i Champions League – Benfica (17 november), Bayern München (9 december) och Lyon (15 december).

 

Anna Csiki:

– Jag är riktigt glad över att ha skrivit på. Jag är skadad nu, så det är tråkigt att inte kunna hjälpa laget, men med det här kontraktet ger klubben mig möjligheten att få spela Champions League i december och det ser jag fram emot, säger hon och kommenterar sin nuvarande status:

– Min rehab går framåt, så jag hoppas att jag är tillbaka till de sista matcherna. Förhoppningsvis kan jag komma tillbaka och hjälpa laget så mycket som möjligt i slutet av året.

 

Sportchef Martin Ericsson:

– Vi för fortsatta diskussioner om ett längre avtal med Anna, men det känns både bra och tryggt att vi hittat den här lösningen, som gör henne tillgänglig över hela Champions League-gruppspelet. Nu hoppas vi att hon ska rehabilitera sig från sin skada och komma tillbaka med energi i slutet av året.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.