Herr
2022-11-04 17:00:00
Arenainformation – inför matchen mot IFK Norrköping

På söndag väntar guldfirande i årets sista allsvenska match, hemma på Bravida Arena mot IFK Norrköping.

För att så många som möjligt ska få vara med och uppleva det på plats, har vi möblerat om lite på arenan för en optimal upplevelse för alla besökare, inte minst ur säkerhetshänseende.


Familjeläktaren kommer därför att vara på sektion C på söndag, för att vi ska få plats med alla våra ungdomsspelare, föräldrar och gulsvarta familjer som vill uppleva denna historiska dag.

Stickans Corner flyttar med till sektion C, där det på söndag blir guldfest med Stickan, som bjuder alla barn på italiensk varm choklad med vispgrädde och godisregn.

Det finns en popup-souvenirshop för besökarna på sektion C med mästarhalsdukar och gulsvart souvenirer. OBS! Svenska mästar-tröjor i barnstorlekar finns till försäljning i NeH-vagnen utanför huvudentrén på arenan – så har du biljett till sektion C och vill köpa mästartröjan i barnstorlek, behöver du göra det innan du går in genom entrén.

 

Sektion H kommer på söndag att vara en ”förlängd klacksektion”, en sjungande sittplats som tillsammans med sektion G kommer att skapa en gulsvart kortsida som sjunger vårt guldlag genom årets sista 90 minuter.

 

I samråd med IFK Norrköping har vi flyttat deras bortasektion, som kommer att placeras på sektion B, med tydlig avgränsning mot sektion C.

 

Vi hoppas och tror att alla matchbesökare kommer att älska upplevelsen på söndag, där vi ska visa hela fotbolls-Sverige att guldet har kommit till Hisingen.

Från klubbens sida kan vi garantera att vi ser fram emot att få uppleva det här guldfirandet tillsammans med er alla!

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved