Hållbarhet Föreningen
2024-06-24 20:20:00
BK Häcken besökte fotbollsskolor i Göteborg

I linje med BK Häckens arbete mot att uppfylla det globala målet gällande god hälsa och välbefinnande har spelare från klubbens elitverksamhet besökt 13 olika fotbollsskolor i Göteborg med omnejd för att inspirera och motivera barn och ungdomar till att våga satsa på sina drömmar.


Under måndagen besökte trion Matilda Nildén, Ruby Grant och Johanna Fossdalsa Sörensen Nödinge SK. Barn och ungdomar fick då möjlighet att ställa frågor och ta bilder med spelarna, som också fick skriva autografer.


– Det var superkul att få komma och besöka Nödinge SK och vi hoppas att vårt besök var uppskattat, ett besök som jag hoppas uppskattades av alla deltagare som visade ett stort intresse och ställde bra frågor, säger Matilda Nildén efter besöket i Nödinge. 

Totalt blev det besök på följande 13 fotbollsskolor: Landvetter IS, Stenkullen GoIF, Made in Backa, Säve SK, Mossens BK, Nol IK, Älvsborgs FF, Kungsbacka IF, Torslanda IK, You Academy, Nödinge SK, Reboot och Ahlafors IF.




BK Häcken fortsätter arbetet tillsammans med klubbens hållbarhetspartners för att nå FN:s globala mål till år 2030. Med hjälp av Demo Group, Gevab, K-Bygg, Kopparberg Bryggeri, Nordic Wellness, Puma, St Jörgen Park/Gårda Johan och Stadium tar vi steg mot mål nummer tre rörande god hälsa och välbefinnande.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved