BK Häcken förlänger med Christoffer Källqvist - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-09-26 10:17:42
BK Häcken förlänger med Christoffer Källqvist

Christoffer Källqvist kommer kombinera rollen som målvaktstränare med att vara tredjemålvakt i klubben även under nästa år.

– Vi är nöjda med hur det har fungerat och kommer köra vidare på samma sätt även över nästa år, säger sportchef Sonny Karlsson.


Christoffer Källqvist har de två senaste säsongerna inte bara varit uppsatt som målvakt i truppen utan tillsammans med Mats Johansson, som fortfarande har en fot kvar i A-truppen, har han också skött om målvaktsträningen.

– Så småningom är planen att Krickan ska övergå till att enbart vara målvaktstränare men än så länge tycker vi att det även fungerar att han är tillgänglig som målvakt. Det syntes inte minst mot Falkenberg att han håller som målvakt, säger Sonny Karlsson.


Källqvist, som ju alltså fick göra allsvensk comeback i matchen mot Falkenberg för några veckor sedan, är även han nöjd med upplägget och ser fram emot fortsättningen.

– Jag tycker vi har fått bra snurr på det. Nu har det ju blivit mest träning med Peter med tanke på Jontes (Jonathan Rasheed) skada men det känns som att vi har hittat ett bra sätt att jobba tillsammans på som vi kan köra vidare med, säger Christoffer Källqvist.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.