Herr
2020-04-02 17:59:32
BK Häcken lanserar schäslongskortet

Fotboll ska spelas inför publik. Stödet och sångerna stärker laget på planen men kanske än viktigare är hur gemenskapen och glädjen stärker människorna på läktaren. Motgångar i livet glöms för en stund bort, när fotbollens känslor tar över både kropp och själ under 90 minuter.

Just nu tvingas vi alla klara oss utan allt det. All den förväntan som byggts upp inför säsongen, all den längtan en lång vinter har skapat.


Trots det vill vi här och nu slå Bollklubbens publikrekord genom alla tider. 1981 samlades vi 19205 gulsvarta på Ullevis läktare, i möte med Elfsborg. I år tar vi emot Elfsborg i kvartsfinal i Svenska Cupen – en match som med all sannolikhet kommer att spelas utan publik – men tillsammans med alla gulsvarta kraftsamlar vi för att ändå slå rekordet från 1981.


Betydelsen av Hela Hisingens Hemmaplan får en ny dimension den här våren och BK Häcken lanserar därför schäslongskortet. I soffor, fåtöljer, på barstolar runt om på Hisingen och i övriga Sverige, kommer ni, vår tolfte spelare, att stötta oss på avstånd och även om Bravida Arenas läktare ekar tomma under våren, känner vi ert stöd i ryggen.


Ert engagemang de senaste veckorna har varit otroligt och nu tar vi vår gulsvarta kärlek till nästa nivå.


För 50 kronor blir du schäslongare – tillsammans ska vi bli 19206 stycken. Samla familjen, vännerna, grannarna och släkten och ladda för hemmamatch med en ny innebörd, då vi ska besegra Elfsborg och ta oss vidare i Svenska Cupen.


På vägen mot det historiska rekordet, har vi delmål att passera:

  • 1940 – året då Bollklubben grundades
  • 4348 – vårt bästa publiksnitt i Allsvenskan
  • 6380 – publikrekordet på Bravida Arena
  • 8379 – publikrekordet på Rambergsvallen

För varje delmål vi når, kommer våra fantastiska partners att lotta ut fina priser. Ju fler schäslongskort du skaffar, desto större chans att ett av dem blir ditt.

När vi passerar den magiska gränsen och sätter publikrekord, lottar vi fram tio schäslongare som får se cupkvartsfinalen mot Elfsborg på plats på Bravida Arena i en soffupplevelse vi kan lova att ni sent ska glömma.


De priser våra partners kommer att lotta ut på väg mot rekordet:

  • En Global kökskniv från Elon, värde 1500 kronor, och en signerad matchtröja.
  • Fyra Maxxis-däck från Däckforum 2000, värde 4400 kronor.
  • Volkswagen lånar ut en Tiguan över en helg, värde 4000 kronor.
  • Två träningskort på Nordic Wellness, alla anläggningar i Sverige, i sex månader.
  • En övernattning med spa för två personer på Sankt Jörgen Park.


Du swishar till nummer 123 097 3305. Ju fler schäslongskort du köper, desto större chans har du att vinna priserna. 


Lyssna på Tegnell: Sätt Häcken i soffan!

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved