Herr Dam
2024-01-12 14:00:00
BK Häcken rekryterar från Bodö/Glimt

Gunnvor Halmöy är klar för tre år med BK Häcken där hon går in som Head of Performance. Hon ansluter från norska Bodö/Glimt.

 

Det står nu klart att BK Häcken tar in en ny ansvarig för det medicinska arbetslaget. Gunnvor Halmöy har tidigare arbetat för det norska fotbollsförbundet med damlandslaget och med flertalet ungdomslandslag samt för IK Start och Bodö/Glimt.

– Vi är glada över att ha lyckats rekrytera Gunnvor till vår organisation. Vi har av och till haft kontakt under ett par år och nu äntligen lyckades det. Gunnvor har en lång erfarenhet från både klubblag och landslag, främst som fysioterapeut men också som fystränare. Med hennes helhetskompetens känner jag mig trygg i att vi skapar goda förutsättningar för att utveckla oss ytterligare inom det här viktiga området, säger BK Häckens sportchef, Martin Ericsson.

Gunnvor Halmöy kommer senast från att ha haft en roll som Head of Performance inom det norska fotbollsförbundet och som fysioterapeut i Bodö/Glimt.

– Jag gläder mig över att äntligen vara klar. Jag har ju tidigare varit i kontakt med Per-Mathias och direkt när BK Häcken tog kontakt kände jag att det var ett spännande uppdrag, säger Gunnvor Halmöy.

Ansvaret som Head of Performance innefattar såväl BK Häckens dam- som herrlag.

– Det är väldigt spännande med en sådan här klubb, som just BK Häcken. Här finns både ett bra damlag och ett bra herrlag. Det är fullt med duktigt folk i föreningen och jag ser verkligen fram emot att vara en del av det, säger Gunnvor Halmöy.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved