BK Häcken välkomnar till digitalt höstmöte - BK Häcken BK Häcken
Föreningen
2020-11-03 11:40:00
BK Häcken välkomnar till digitalt höstmöte

BK Häcken bjuder in alla medlemmar till föreningens årliga höstmöte, torsdag 19 november kl 18.00. På grund av rådande omständigheter kommer mötet att genomföras digitalt – agenda och länk till mötet skickas ut till medlemmarna ett par dagar före mötet.


I vanlig ordning genomför Bollklubben sitt höstmöte i november men på grund av den pågående coronapandemin har klubben tyvärr inte möjlighet att välkomna medlemmarna till Bravida Arena i år. Mötet kommer i stället att genomföras digitalt med presentation av föreningens olika verksamhetsområden.

BK Häcken värdesätter samtidigt den interaktion mellan medlemmar, styrelse, tjänstemän och sportslig ledning som brukar vara en stor del av höstmötet, där våra medlemmar kommer med kloka frågor och inspel. För att skapa den på ett så bra sätt som möjligt, går det att ställa frågor så väl inför som under mötet via mejl, telefon eller via chattfunktionen under mötets gång.

Skicka era frågor till [email protected] eller ring 070-6143275 och ställ er fråga, så försöker vi ge svar på dem på mötet 19 november.

Agenda och länk till det digitala mötet mejlas ut till alla medlemmar ett par dagar före mötet.


Är du inte medlem än, så tecknar du ditt medlemskap i den finaste av Bollklubbar i vår webbshop, BKH Shop.


Varmt välkomna, om än på distans!


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.