BK Häcken vann supportrarnas pris på Allsvenskans Stora Pris - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-11-05 18:42:00
BK Häcken vann supportrarnas pris på Allsvenskans Stora Pris

De allsvenska supportrarna har sagt sitt – den bästa arenan att besöka ligger på Hisingen. För andra året i rad delar supportrarna ut priset ”Årets bortasektion” till BK Häcken.


Utmärkelsen till ”Årets bortasektion” delades för första gången ut 2017 av klubbarnas säkerhetsansvariga, SLO:er och de officiella supporterföreningarna. Priset går till ”den förening som på bästa sätt tagit hand om motståndarlagets gäster utifrån service, säkerhet, mottagande och gästvänlighet.”

För andra året i rad tilldelas BK Häcken utmärkelsen, med motiveringen:

”Ståplats, god sikt, utrymme för banderoller och flaggor och capo-plats, vilket ger bortalagets supportrar optimal möjlighet att skapa både en ljud- och visuell kuliss med stöd och inramning.”

– Att vinna priset två år i rad är en otrolig bekräftelse på det arbete vi gör tillsammans med Show Security, CPG, Got Event, polisen och motståndarlagens SLO:er, supporter- och säkerhetsorganisationer. Vi ligger, precis som i fjol, i topp i Allsvenskan i undersökningen av besökarnas nöjdhet och att få den här utmärkelsen, är ytterligare ett bevis på att det alltid är en bra upplevelse att komma till Hisingen och Bravida Arena, säger evenemangsansvarig Elin Öst Sandström.

Under 2019 har BK Häcken utvecklat samarbetet med bortalagets resande supportrar ett steg till, genom att underlätta för dem även före de kommer till arenan.

– Svensk fotbolls styrka är supporterskapet. Vi månar om att våra supportrar ska få bästa möjliga bemötande när de reser land och rike runt och därför är det en självklarhet för oss att göra vad vi kan för att ta hand om bortasupportrarna på Bravida Arena. Vi tror även att det har haft en positiv påverkan på den uppåtgående kurvan vi ser i utvecklingen av vår egen klack, säger Elin Öst Sandström.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.