BK Häcken värvar Göteborgstalang - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-11-04 16:04:03
BK Häcken värvar Göteborgstalang

BK Häcken värvar 18-årige Patrik Wålemark. Mittfältaren, som var med och spelade upp Qviding till Division 1, har skrivit på för fyra år i gulsvart.

– Vi ser honom som ett framtidsnamn men han har redan en fräckhet och mognad i sitt spel som vi gillar, säger sportchef Sonny Karlsson.


Säsongen 2019 är precis avslutad men förberedelserna för nästa år är redan igång. Patrik Wålemark blir BK Häckens första nyförvärv inför 2020 – en vänsterfotad ytter som trivs med att komma in från högerkanten. Han gjorde tolv mål i Division 2 med Qviding i år och åtta mål i Division 3 i fjol.

– Han är 18 år men har spelat A-lagsfotboll i två år och gjort många poäng. Vi gillade det vi såg när vi mötte Qviding i cupen i somras och har följt honom under hösten, säger Sonny Karlsson.


Med sina tolv mål i Division 2 blev Patrik Qvidings tredje bästa målskytt och han spelade en viktig roll i Göteborgsklubbens offensiv. Nu väntar nya, tuffare, utmaningar för 18-åringen, som spelat i Qviding sedan han var fem år gammal.

– Det är en stor förändring för mig, men det ska bli jättekul. En stor utmaning, säger han.


Varmt välkommen till Hisingen, Patrik!


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.