Herr
2024-10-16 12:00:00
Bortaresa till Borås – åk med Getingarna

På lördag åker Getingarna till Borås när BK Häcken gästar IF Elfsborg på Borås Arena. Laget spelar Rosa matchen i ett exklusivt framtaget matchställ för att belysa insamlingen till Bröstcancerförbundet. 

 

Nu på lördag åker BK Häcken till Borås för att spela mot IF Elfsborg. Laget spelar matchen i matchställ framtagna för att belysa vår insamling till bröstcancerförbundet. Matchtröjorna lottas därefter ut till supportrar i ett swishlotteri där pengarna går oavkortat till Bröstcancerförbundet.  

 

Supporterklubben Getingarna och Getingtorget

Inför bortamatchen har supporterklubben Getingarna anordnat resa med buss till Borås Arena. Eftersom det har varit ett stort intresse med en resa redan slutsåld har de nu öppnat intresseanmälan till en andra buss. Intresseanmälan gör du här. Getingtorget finns på plats innanför grindarna till bortastå på Borås Arena. Innan det har de öppet från klockan 11.00 på Wieselgrensplatsen. Avfärd mot Borås sker klockan 13.00 från parkeringen bakom Getingtorget.

 

Utlottning av spelartröjan

BK Häcken spelar i ett exklusivt framtaget matchställ för att belysa insamlingen till Bröstcancerförbundet. Du kan vinna en av spelartröjorna genom att delta i ett swishlotteri där varje swishlott kostar 50 kronor och där varje swish räknas som en ny lott. Pengarna från swishlotteriet går oavkortat till Bröstcancerförbundet. Tröjorna säljs inte som replikor utan swishlotteriet är den enda möjligheten att få tag i en tröja – det samtidigt som du stöttar kampen mot bröstcancer.

 

Merchandise – klä dig rosa

För oktober månad har vi tagit fram en rosa kollektion från vilken allt överskott går till Bröstcancerförbundet, dit skänker vi dessutom 10 procent av alla intäkter från BKH Shop under oktober månad. 

 

Glöm inte att köpa biljett till matchen. Biljetterna hittar du här.

 

IF Elfsborg – BK Häcken

Datum: Lördag, 19 oktober.

Matchstart: Klockan 16.30.

Plats: Borås arena.

 

Under oktober månad samlar BK Häcken in medel till Bröstcancerförbundet. Det är vårt sätt att göra skillnad och stötta kampen mot cancer. Att hylla livet – från Hisingen till framtiden.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved