Då släpps årskorten för 2020 - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-12-02 11:52:34
Då släpps årskorten för 2020

Den 9 december startar försäljningen av nästa säsongs årskort, all information gällande försäljning av årskort kommer att skickas ut under veckan. För att inte missa någon viktig information, signa upp dig för vårt nyhetsbrev. 

Årskorten kommer att säjas i vårt nya biljettsystem, AXS, och alla årskortsinnehavare från 2019 kommer att få mail, till den mailadress som du har registrerad till ditt årskort på ticketmaster, med information om hur du förnyar ditt årskort och behåller in plats. 


Vi kommer till nästa säsong att göra några förändringar i arenaupplägget, vilket innebär att årskorten säljs i fyra kategorier. 

Långsida - mitt

Långsida - kant

Sektion G - klack

Sektion H - familjeläktare

 

Priserna är fördelade precis som tidigare, vuxen, reducerat* och barn 5-12 år.

*Ungdom 13-18 år, student och pensionär. 


Den 12 december bjuder BK Häcken traditionsenligt in till julklappskväll på Bravida Arena. Passa på att inför julen införskaffa gulsvarta klappar till dig själv, nära och kära. Förutom garanterad julstämning bjuder BK Häcken även på lite juligt tilltugg.  


Då det nya biljettsytemet kräver personlig inloggning, behöver varje årskortsinnehavare köpa sitt årskort via bkhacken.ebiljett.nu. Detta för att kunna ta del av de fördelar, som att skicka vidare biljetter & årskort, som finns i det nya systemet. Under julklappskvällen kommer det att finnas teknisk support kring årskortsförsäljningen.  


Signa upp dig för vårt nyhetsbrev HÄR 


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.