Damlaget vill förstärka truppen - BK Häcken BK Häcken
Dam
2020-10-09 13:24:47
Damlaget vill förstärka truppen

Under vecka 45 och 46 bjuder vi in till provträningar med vårt divison 2-lag. Vi letar efter ambitiösa och duktiga spelare som vill komma till en välorganiserad klubb som har en tydlig satsning på damlaget.

– Vi hoppas och tror att det finns spelare som är nyfikna och intresserade av det som BK Häcken gör och vill göra i framtiden, säger sportchef Anders Wahrnberg. 


Division 2-spelet är avslutat och BK Häcken slutade på fjärde plats i tabellen, fem poäng efter seriesegraren Ljungskile. Nästa år vill laget förbättra den positionen och arbetet med truppen är redan igång. Under två veckor i november har vi öppna träningar där intresserade spelare kan träna med laget. Provträningarna sker både på Gothia Park Academy och Bravida Arena och förutom sex träningstillfällen kommer även två träningsmatcher spelas. Så det kommer finnas goda möjligheter för provspelarna att visa upp sig.

– Som förening är vi nöjda med föreningens första år i division 2. Sedan vet jag att spelare och ledare ville mer än en fjärde plats men så här i efterhand har föreningen samlat på sig värdefulla erfarenheter för framtiden. Just nu arbetar vi med utvärderingar av befintlig trupp och verksamheten som helhet samtidigt som vi blickar framåt mot 2021. Vi har som mål att vara en drivande kraft för utveckling av dam- och flickfotbollen på Hisingen, säger Anders Wahrnberg och fortsätter:

– Vi förhåller oss till de framtagna övergångspolicys som finns inom Göteborgsfotbollen. Enligt den policyn är det viktigt att intresserade spelare först kontaktar och informerar sin förenings kontaktperson för övergångar om att spelaren är intresserad av provträning med oss. Därefter har inblandade föreningar en dialog innan provträning sker. I BK Häcken är det jag som är ansvarig kontaktperson för övergångar gällande damlaget, avslutar Anders Wahrnberg.Intresserade spelare som just nu inte tillhör någon förening kontaktar:

Anders Wahrnberg (Sportchef)

Telefon: 070-772 89 05

Mail: [email protected]


Erika Faith (Huvudansvarig tränare)

Telefon: 070-379 79 25

Mail: [email protected]

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.