Det här gäller på Bravida Arena i helgen - BK Häcken BK Häcken
Herr Dam
2023-03-17 18:00:00
Det här gäller på Bravida Arena i helgen

Nu vankas det dubbla semifinaler i helgen – här hittar du vad som gäller på arenan.

 

Det väntar en storslagen evenemangshelg på Hisingen med dubbla semifinaler i Svenska Cupen – så se till att vara på plats och färga arenan gulsvart. Om du saknar något eller vill komplettera garderoben med gulsvarta prylar hittar du allt du behöver i BKH Shop på arenan. Där säljer vi under helgen även vår nya matchtröja på plats – se till att köpa den innan premiären! 

Se också till att hålla huvudet varmt under semifinalhelgen med någon av våra varma och snygga mössor på arenan, vi har nyligen fyllt på lagret med våra fina retromössor.

 

Biljettkassan öppnar två timmar innan avspark. Vi öppnar insläppet till arenan en timme innan avspark. Tänk på att paraplyer inte får inte tas in på arenan men samtliga platser på Bravida Arena är under tak.

 

Önskar du värma dig med en kopp kaffe, te eller varm choklad med grädde så finns det naturligtvis tillgängligt i någon av våra kiosker på arenan. Där hittar du även, precis som vanligt, Hisingens godaste varmkorv i kioskerna samt popcorn och sött.

 

Ingång för hemmasupportrar är vid huvudentrén mot Lundbybadet (Entré D/E/F samt G). Bortasupportar med biljett på bortastå sektion C hänvisas till entré C. Se till att ha din biljett redo vid entrén.

 

Varmt välkomna till Bravida Arena i dag och i morgon söndag !

 

Du köper din biljett till semifinalerna HÄR


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.