Herr
2018-11-19 12:00:00
Dubbelt upp för Paulinho i Allsvenskans Stora Pris!

Vår skyttekung har prisats på många sätt denna höst, och ikväll var det dags för anfallaren att ta emot ytterligare två utmärkelser. Och inte vilka som helst. De två prestigefyllda titlarna ”Årets anfallare” och ”Årets MVP” för säsongen 2018 tillhör nu BK Häckens Paulinho.


Ikväll sändes Allsvenskans Stora Pris, galan som utser de största namnen i årets upplaga av Allsvenskan. Juryn består bland annat av representanter från de 16 olika klubbarna. Dessutom är 32 speciellt utvalda journalister med och röstar.

BK Häckens skyttekung Paulinho fanns nominerad i två av kategorierna – och tog hem segern i dem båda. Paulinho, som gjorde hela 20 mål den här säsongen, är stolt att kunna titulera sig ”Årets anfallare” och ”Årets MVP” under Allsvenskan 2018.
– Det känns helt fantastiskt. Vilken säsong! Jag är otroligt glad över vad vi presterat i år, och att jag får kröna det med två så här fina utmärkelser känns jättebra, säger anfallaren efter utmärkelserna.

Paulinho har jobbat hårt för att äntligen vinna skytteligan, men att bli utsedd till mest värdefulle spelare var ingenting han väntat sig.
– Jag blev väldigt överraskad. Det är stort, att vara den som betyder mest för sitt lag i Allsvenskan. Det finns så många bra spelare i den här serien. Jag blir stolt över mig själv, säger han och tillägger:
– Men jag hade givetvis inte kunnat göra det utan alla mina lagkamrater och ledare runtomkring mig. De hjälper mig att fortfarande hålla en hög nivå i mitt spel.

Han avslutar med en kärleksförklaring till Hisingens stolthet.
– BK Häcken är klubben som gav mig chansen att visa upp min fotboll för världen. Det är därför jag har BK Häcken i mitt hjärta, säger Paulinho.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved