Herr
2022-09-06 13:00:14
Elva dagar kvar till Hammarby – redan slutsålt

Intresset för BK Häcken har aldrig varit större. Senast var det över 4000 på plats mot Degerfors. Nu är nästa hemmamatch, mot Hammarby, redan slutsåld – med elva dagar kvar.

– vi märker att intresset av att se BK Häcken är större än någonsin, säger Elin Öst Sandström, marknadschef på BK Häcken.

 

BK Häcken leder Allsvenskan, en poäng före tvåan Djurgården och fem poäng före trean Hammarby – som man ställs mot i nästa hemmamatch.

– Det är en intressant match i toppen av Allsvenskan där vi märker att intresset av att se BK Häcken är större än någonsin. Och när det blir en seriefinal säkrar man sina platser tidigt för att se seriens bästa fotboll, säger Öst Sandström.

 

BK Häcken har i år ett snitt på över 4000 per match och är på god väg att slå publikrekordet från 2012, då man kom tvåa i Allsvenskan och snittade 4348.

– Det är väl en kombination av fina sportsliga resultat och att vi hela tiden växer. Vi har ett starkare varumärke och vi har arbetat långsiktigt med just publikrekryteringsfrågan. Vi har i flera år jobbat med att växa publikmässigt och det är fantastiskt kul att se att det ger resultat, säger marknadschefen.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved