Herr
2024-02-26 21:51:02
Even Hovland: ”Vi måste lära oss av det här”

BK Häcken tappade en ledning till förlust borta mot Landskrona BoIS – nu behöver laget vinna på hemmaplan mot Brommapojkarna på lördag för att gå vidare ur gruppen.

 

BK Häcken förlorade på Landskrona IP efter att Landskrona BoIS vänt ett 2–1 underläge i den andra halvleken till en 3–2-seger.

– Vi ger bort möjligheter till dem. VI ger bort bollen och de gör mål på våra misstag. Vi gör det inte bra nog när vi förlorar en match på 90 minuter. De gör tre mål på oss, det finns perioder när vi gör det bra men vi är inte tillräckligt bra i längre perioder och det straffar oss, säger Even Hovland.

Förlusten innebär att BK Häcken ligger på en delad andraplats i gruppen, tre poäng bakom Brommapojkarna som besöker Bravida Arena på lördag.

– Vi måste använda tiden fram till matchen mot Brommapojkarna, vi behöver spela in våra nya spelare, vi måste lära känna varandra bättre och prestera i 90 minuter och vi ska jobba varje dag in mot helgen för att göra det bättre än vad vi gjorde nu, säger Even Hovland.

Brommapojkarna har för närvarande bättre målskillnad än BK Häcken, laget har tre mål mot Bollklubben inför den avgörande matchen.

– Vi gjorde två fina mål i dag som bägge börjar bakifrån där vi spelar oss fram till mål. Men vi måste ha fler sådana anfall, vi måste bli mer tålmodiga i vårt spel och löpa mer. Vi måste lära oss av det här – vi har ett jobb att göra mot Brommapojkarna, säger Even Hovland.

 

BK Häcken – Brommapojkarna

Datum: Lördag 2 mars.

Plats: Bravida Arena.

Matchstart: 15.15.

 

Säkra din plats till den avgörande gruppspelsmatchen.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved