Finalbiljetter till försäljning för årskortsinnehavare - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-04-10 16:25:11
Finalbiljetter till försäljning för årskortsinnehavare

Nu kan BK Häckens årskortsinnehavare säkra sin plats till cupfinalen som spelas på Bravida Arena den 30 maj.


Då Svenska Cupen är en match som Svenska Fotbollförbundet arrangerar, så ingår inte matchen i BK Häckens årskort. Dock ges årskortsinnehavare förköpsrätt på ”sin” plats. 

Som årskortsinnehavare köper du din biljett genom att logga in på ditt konto som du har på https://bkhacken.tmtickets.se. Där kommer din plats, som du har på våra övriga allsvenska matcher, att ligga reserverad. Förköpsperioden pågår fram till och med den 15 april klockan 10.00, då biljetterna släpps upp till allmänheten. 


För dig som ännu inte har ett konto på Tmtickets så rekommenderar vi att ni skaffar ett sådant. Till denna match finns det även möjlighet att köpa sin biljett hos ombud samt via Ticketmasters callcenter på telefon 0771 70 70 70. 

OBS. BK Häcken har tyvärr ingen möjlighet att sälja biljetter till denna match, då det är Svenska Fotbollförbundet som är arrangör av matchen och därmed också ansvarar för biljettförsäljningen. 


Biljettpriser BK Häcken-AFC Eskilstuna, torsdag 30 maj klockan 15.00

Långsida: 200 kronor (vuxen), 120 kronor (barn upp till 16 år/pensionär)

Kortsida: 150 kronor (vuxen), 70 kronor (barn upp till 16 år/pensionär)

Föreningsbiljetter: 70 kronor (vid köp av fler än 10 stycken)Den 15 april klockan 10.00 släpps biljetterna till cupfinalen mot AFC Eskilstuna upp till allmän försäljning, och säljs precis som vanligt via ticketmaster.se Information om biljettförsäljningen finns på svenskfotboll.se


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.