Dam
2021-11-16 17:02:00
Flera gulsvarta spelare uttagna till landslaget

Damlandslagets förbundskapten Peter Gerhardsson tog i dag ut sin trupp till novembersamlingen, där matcher mot Finland och Slovakien väntar. BK Häcken har fem spelare representerade i truppen som presenterades tidigare i dag.


Det svenska damlandslaget har poängmässigt fått en bra start på VM-kvalet som med nio poäng efter tre spelade matcher har ett bra utgångsläge inför stundande matcher mot Finland och Slovakien. Förbundskapten Peter Gerhardsson presenterade under eftermiddagen truppen inför novembersamlingen som blir den sista för året. Med i truppen fanns BK Häcken-spelarna Jennifer Falk, Elin Rubensson, Stina Blackstenius, Filippa Curmark och Johanna Rytting Kaneryd. 

Dessutom har Evelyn Ijeh blivit uttagen till den svenska U23-truppen som den 25 november spelar årets sista landskamp när laget möter Italien på bortaplan. 

Även BK Häckens Mille Gejl Jensen, Luna Gevitz och Stine Larsen är uttagna till den danska landslagssamlingen liksom Milica Mijatović och Anna Csiki som är uttagna till Serbiens respektive Ungerns landslagssamlingar. 


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved