Herr
2023-12-28 15:00:00
Fystränaren Jordi Gonzalez lämnar BK Häcken

BK Häckens fystränare Jordi Gonzalez lämnar Bollklubben för Rosenborg.

– Jag är inte bara stolt över vad vi har åstadkommit, utan även över hur vi har åstadkommit det, säger Jordi Gonzalez. 

 

Jordi Gonzalez kom till BK Häcken inför säsongen 2022 som ansvarig fystränare och har varit en del av tränarstaben sedan dess. Men nu står det klart att spanjoren lämnar Bollklubben.

– Jordi har varit en investering för oss kopplat till utvecklingen av vår fysiska träning direkt överförbart till fotbollen. Han har jobbat hårt med både individer och laget samt fått ett bra gensvar av spelarna. Vi känner att vi har utvecklats under hans regi och har en starkare grund när han lämnar oss för nästa uppdrag, säger BK Häckens sportchef, Martin Ericsson.

Den spanske tränaren är klar för norska Rosenborg.

–Jag är tacksam för min tid i klubben, och jag vet att folk i föreningen är tacksamma för det jobbet som jag har gjort. Jag har hela tiden känt mig uppskattad och respekterad. Jag har fått jobba med spelare som är involverade i det dagliga arbetet och det är det som har gett oss två titlar på två år. Jag är tacksam mot klubben i allmänhet, ledarstaben och mina kollegor i synnerhet och självklart alla spelare och supportrar, säger Jordi Gonzalez.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved