Getinghjälpen drog in sexsiffrigt belopp till Bollklubben - BK Häcken BK Häcken
Föreningen
2020-09-04 11:53:00
Getinghjälpen drog in sexsiffrigt belopp till Bollklubben

Getingarnas ordförande Robin Heed har lämnat över en check på 101 286 kronor, från insamlingen "Getinghjälpen" som supporterklubben drog igång i våras för att stötta BK Häcken i en tuff tid. Bidraget går till schäslongskorts-kampanjen, vilket innebär att vi landar på 9884 schäslongskort och därmed passerade både Bravida Arenas och Rambergsvallens publikrekord.


När BK Häcken drog igång schäslongskorts-försäljningen i våras, ville supporterklubben Getingarna hitta ett sätt att bidra till kampanjen. Getinghjälpen startades och via ett stort antal auktioner, samt en fiktiv bortaresa till Falkenberg i den allsvenska premiären och klistermärkesförsäljning, har Getingarna nu bräckt hundratusen-vallen. Det var med stolthet som ordförande Robin Heed lämnade över checken till klubbchef Marcus Jodin.

– Vi har haft olika mål längs vägen som nästan har blivit spräckta varje vecka. Det är häftigt, säger Robin Heed.

Det var en ödmjuk och tacksam klubbchef som tog emot checken på 101 286 kronor.

– Strålande jobbat, alla getingar. Det är fantastiskt bra. Jag har hela vägen känt att det engagemanget har gett så mycket energi till oss, till våra spelare också. Jag tycker Getingarna har visat en stor kraftsamling generellt, stor kreativitet och strålande bra engagemang och jobb kring det. Vilket gör att det känns som att vi har haft dem i ryggen hela säsongen fastän de inte fått vara på plats på Bravida, vilket jag tror är väldigt viktigt, inte minst för våra spelare, säger Marcus Jodin.


Bidraget från Getingarna innebär att schäslongskorts-kampanjen nådde 9884 sålda kort. BK Häcken är enormt tacksamma för det stöd våra supportrar och partners visar oss – ert engagemang hjälper oss genom coronakrisen.

Även framöver kan du stötta föreningen genom att swisha till 1230973305. En fiktiv kaffe och bulle i pausen på matchdag? En fiktiv bortaresa? Eller helt enkelt ett bidrag i glädjeruset efter nästa seger? Alla intäkter räknas och ert stöd betyder mer än någonsin.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.