2021-06-30 15:30:55
Information angående biljetter till matchen mot AIK

Efter att regeringen i måndags meddelade att restriktionerna lättas och att fler åskådare välkomnas tillbaka till Bravida Arena, har BK Häcken fortsatt med planeringen för kommande matcher.

Klubben har under en lång tid arbetat med att förbereda för att välkomna publiken tillbaka till arenan. I den kommunikation som BK Häcken tidigare gått ut med har vi beräknat att cirka 2000 personer ryms på Bravida Arena, för att hålla 1 meter distans till varje besökare.
Under måndagskvällen kom Länsstyrelsen med en ny bedömning av den sociala distanseringen, vilket inneburit vi tvingats att revidera kapaciteten på Bravida Arena ytterligare och nuvarande kapacitet med rådande restriktioner blir istället cirka 1000 platser.
Som tidigare kommunicerats, kommer årskortsinnehavare och partners att ha förtur på de biljetter som finns tillgängliga, information om biljettförsäljningen kommer att kommuniceras ut via e-post till årskortsinnehavare så fort allt är klart. Biljettlänkar till årskortsinnehavare kommer att skickas ut under kvällen, och årskortsinnehavare har då till 1 juli 23.59 på sig att säkra sin plats till söndagens match mot AIK.
Vi ber om förståelse för att de nya förutsättningarna gör att tidsfristen för förköp för årskortsinnehavare, kommer att vara något kortare än tidigare. Eventuella biljetter som finns kvar efter att årskortsinnehavare och partners fått möjlighet att nyttja sina biljetter, kommer att släppas upp till allmän försäljning. Detta kommer att ske fredag 2 juli 12.00.
 
Tidigare under dagen har alla årskortsinnehavare fått mail med information om förköp till fredagens match i OBOS Damallsvenskan. 

 

Vill du vara säker på att få en plats på Bravida Arena i helgen? Köp då ett årskort.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved