Inspirationsdag tillsammans med BK Häcken och OBOS - BK Häcken BK Häcken
Dam
2022-03-12 10:00:00
Inspirationsdag tillsammans med BK Häcken och OBOS

Tillsammans med klubbens samarbetspartner OBOS vill BK Häcken sprida fotbollsglädje och skapa fler förebilder inom damfotbollen. Som förening vill vi stötta andra närliggande föreningar och ge unga flickspelare möjligheten att träffa sina idoler och därmed skapa drömmar om att själva nå elitfotbollen.

 

Istället för att genomföra en mängd olika föreningsbesök bjuder nu BK Häcken in flicklag till vår egen träningsanläggning, Gothia Park Academy, för en halvdag tillsammans med vårt damlag. Under dagen får de utvalda lagen en rundvandring på anläggningen, följa delar av damlagets träning och ha autografskrivning med spelarna. Efter det genomförs en kortare fotbollsträning tillsammans med damlagets tränare innan dagen avslutas med fika och frågestund. Tjejerna får också med sig ett OBOS-kit hem innehållandes bland annat gympapåse, boll och vattenflaska som ett tack för deltagandet under dagen. 

 

Vi har valt att fokusera på flicklag i åldrarna 10–14 år då det är en ålder där många tjejer slutar med fotbollen och kan behöva en extra push för att fortsätta idrotta. Vi söker lag där ni ser ett behov av att få uppmuntran till mer fotbollsglädje, att vara en bra lagkompis, behöver få mer inspiration eller bara komma mer i rörelse. Anmälan går endast att göra för ett lag per förening.

 

Följ den här länken för att göra er intresseanmälan.

 

Urvalet genomförs i form av 16 lag fördelat på åtta tillfällen med uppstart i början av april. Intresseanmälan och urval sker löpande från april-september.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.