Dam
2024-04-13 14:35:00
Jennifer Falk går in i kaptensgruppen – här är årets lagkaptener

Lagkaptensgruppen bestående av Filippa Curmark och Josefine Rybrink får en tillökning – Jennifer Falk tillkommer som delad lagkapten.

 

Jennifer Falk tar klivet in i kaptensgruppen där hon under den kommande säsongen delar lagkaptenskapet tillsammans med Filippa Curmark.

– Jag är jätestolt över att vara en del av kaptensgruppen och jag ser fram emot att vara en del av det i år. Jag försöker bara vara samma person som jag alltid har varit – men det betyder mycket för mig personligen, säger Jennifer Falk.

I år går Filippa Curmark in på sin tredje säsong som lagkapten i BK Häcken.

– Man lär sig mycket om sig själv men det är också någonting man växer av som spelare med att bära mycket ansvar. Med ett sådant här ungt och talangfullt lag som vi har så känns det också väldigt motiverande att kunna pusha de lite extra och vara en bra förebild för dem. VI är ett väldigt bra team med Josefine och Jennifer som också är i kaptensgruppen, vi försöker väga upp allting och göra det så bra som möjligt, säger hon.

Kaptensgruppen består i år av Filippa Curmark, Jennifer Falk och Josefine Rybrink där den senare fortsätter i rollen som vice lagkapten.

 

Mak Lind om kaptensgruppen för i år:

– Det känns väldigt bra att få in ytterligare en person i kaptensgruppen. Josefine och Filippa skötte det väldigt bra förra säsongen och nu får de tillskott att Jennifer som är en fantastisk ledare och person. De tre kommer att komplettera varandra väldigt bra i år, säger huvudtränaren.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved