Jeremejeff lämnar för Dynamo Dresden - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-08-13 15:19:59
Jeremejeff lämnar för Dynamo Dresden

Det har varit på gång ett tag och nu är det klart att vi dessvärre tappar vår skyttekung. Tyska Dynamo Dresden blir Alexander Jeremejeffs nästa klubbadress. Flyttlasset går omgående.

– Tyvärr blev det bara ett år ihop den här gången men vi hoppas att vi syns igen, säger BK Häckens sportchef Sonny Karlsson.


En målskytt genererar alltid intresse från andra klubbar och Alexander Jeremejeff har själv också varit öppen med att han förr eller senare vill ta sig vidare från Hisingen och testa på spel ute i Europa. Och nästa steg i karriären blir alltså Dynamo Dresden, som spelar i 2. Bundesliga,

– Vi önskar honom givetvis ett stort lycka till, vi är glada över att vi fått ha honom här även om vi så klart hade önskat att det hade blivit ännu längre, säger Sonny Karlsson.


Totalt sett har det, hittills, blivit 101 matcher i den gulsvarta tröjan för Alexander Jeremejeff och sedan han förra sommaren kom tillbaka till BK Häcken för sin andra sejour har han stått för 17 mål och åtta assist på 34 allsvenska matcher. 

När Jeremejeff nu lämnar Hisingen tappar vi inte bara en skicklig anfallare och poängspelare – han kommer vara minst lika saknad i omklädningsrummet och vid sidan av planen. Alltid professionell, trevlig och vänlig och alltid med ett leende på läpparna. Vi hoppas att en dag återigen få se honom i den gulsvarta tröjan men för nu önskar vi honom ett stort lycka till på hans fortsatta fotbollsresa.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.