Herr
2024-07-21 13:50:00
Jeremy Agbonifo med allsvensk debut och första starten

Det blev en poäng för BK Häcken under gårdagens bortamatch mot IFK Värnamo. I startelvan fanns 18-årige Jeremy Agbonifo för första gången.

– Jag känner mig nöjd med min prestation under gårdagen, såklart borde jag fått med mig ett mål från Värnamo men annars är jag nöjd med min prestation och självklart kändes det surt att vi inte fick med tre poäng hem, säger Jeremy Agbonifo.


Den allsvenska debut har varit efterlängtad för 18-åringen som nu hoppas kunna ta nästa steg.

– Känslan nu är bra, det betyder mycket för mig att få en startplats och mina första minuter i allsvenskan. Det är självklart väldigt kul att få spela, det är något som jag hoppas få göra mer och nästa steg är att kunna bidra ännu mer till laget, säger debutanten.

Nästa vecka inledds UEFA Conference League-kvalet i Luxemburg mot F91 Diddeleng – Jeremy Agbonifo förbereder sig inför sitt första Europaspel.

– Det ska bli väldigt spännande att få spela ute i Europa med BK Häcken och att få mäta sig mot europeiskt motstånd, det kommer bli en tuff match, men jag tror på vårt lag. Förra året lyckades vi kvala oss in, så varför skulle vi inte kunna göra det igen, säger Jeremy Agbonifo.


Köp din biljett till hemmamatchen mot Västerås SK.


BK Häcken – Västerås SK

Datum: Söndag, 28 juli.

Matchstart: 16.30.

Plats: Bravida Arena.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved