Johan Hammar förlänger med Bollklubben - BK Häcken BK Häcken
Herr
2020-11-20 14:57:22
Johan Hammar förlänger med Bollklubben

BK Häcken fortsätter att se över sitt hus inför kommande säsonger och nu är ytterligare en pusselbit på plats. Mittbacken Johan Hammar, 26, förlänger sitt kontrakt och blir kvar på Hisingen över säsongen 2024.


Den 198 centimeter långe skåningen kom till BK Häcken i slutet av 2017 från Örgryte. Under åren i den gulsvarta tröjan har det hittills blivit 43 allsvenska matcher, varav 20 från start. Den siffran har han nu goda möjligheter att plussa på. Det tidigare kontraktet sträckte sig över säsongen 2021 men nu är det klart att det förlängs med ytterligare tre år.

– Jag trivs riktigt bra i klubben. Det känns som att Häcken hela tiden vill framåt och vill utvecklas och det vill också. Jag känner också att jag blir bättre och bättre hela tiden och det inspirerar mig, säger han.


Under den här säsongen minns vi särskilt hans viktiga kvitteringsmål mot Elfsborg när han slängdes in på topp i slutskedet. Han gjorde också Bollklubbens första mål i 3-0-segern hemma mot Falkenberg i oktober. Hans längd och huvudspel har gjort att han bytts in på topp i flera matcher under året när Bollklubben jagat mål, men det är självklart som mittback han vill spela.

– Vi har en stark backuppsättning och tuff och bra konkurrens och så kommer det alltid vara i Häcken oavsett vilka som är här. Det är det som tar klubben framåt – det finns många bra spelare i klubben som gör att vi blir bättre och bättre hela tiden. Nu ser jag fram emot ytterligare fyra år på Hisingen och förhoppningsvis från nästa år med alla supportrar tillbaka på Bravida igen. 


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.